Fortum Värme kommer uppgradera mätinsamlingssystemen i utvalda Bostadsrättsföreningar i Stockholm.

Vi har idag utrustning på plats i er fastighet för att exempelvis mäta energianvändning.  Nu ska vi uppgradera denna utrustning i er fastighet för att skapa en modernare fjärrvärmeleverans. Vi gör detta för att skapa en bättre produkt och en bättre upplevelse för dig som kund.

Några av fördelarna för dig som kund kommer vara:

-Bättre leveranssäkerhet på fjärrvärme, oavsett hur kallt det är ute

-Tillgång till förbättrad funktionalitet och insikter om fjärrvärmen i fastigheten

-Möjlighet att ta del av nya produkter från Fortum Värme

-Bidrar till ett hållbarare Stockholm

Ni som Bostadsrättsförening behöver inte göra någonting, vi tar hand om uppgraderingen och det innebär inga kostnader för er. När allt är klart så får ni tillgång till förbättrad funktionalitet och insikter om uppvärmningen i er bostadsrättsförening. Uppgraderingen innebär att vi kommer samla in ytterligare data om er fjärrvärmeundercentral, som gör att vi kan erbjuda er en förbättrad kundupplevelse och insikter om värmen i er fastighet som vi hoppas du kommer uppskatta.
Vi kommer att vara på plats i ert område för att informera mer om uppgraderingen och om Intelligy under v. x-y. Skulle du eller relevant person i er BRF-styrelse vara intresserade av att boka upp ett möte för att träffa oss då? Klicka på länkarna nedan, baserat på vilket område ni bor i för bokning.

Kungsholmen

Östermalm